Notice: Trying to access array offset on value of type null in E:\HostingSpaces\Dam1\iwandam.nl\wwwroot\site\wp-content\plugins\fusion-core\shortcodes.php on line 2137 Notice: Trying to access array offset on value of type null in E:\HostingSpaces\Dam1\iwandam.nl\wwwroot\site\wp-content\plugins\fusion-core\shortcodes.php on line 2141 Notice: Trying to access array offset on value of type null in E:\HostingSpaces\Dam1\iwandam.nl\wwwroot\site\wp-content\plugins\fusion-core\shortcodes.php on line 2137 Notice: Trying to access array offset on value of type null in E:\HostingSpaces\Dam1\iwandam.nl\wwwroot\site\wp-content\plugins\fusion-core\shortcodes.php on line 2141

Een kookshow vol liefde

Cooking for love vertelt het liefdesverhaal van een kok door middel van tekst, liedjes en cuisine. Langzaam word je in een wereld getrokken waar zich een gehavend liefdesverhaal zich ontpopt.

Snijden, hakken, bakken, koken en zelfs het serveren van het eten; elke beweging brengt het publiek dichter bij hun gedeelde momenten. Elk recept een herinnering.

Hmmmm_show_zegel

De liefde voor de Franse Severine brengt de verteller overal op de wereld. Van Thailand tot India en van Frankrijk terug naar Nederland. In acht gangen creëren ingrediënten en geuren een wereld van romantiek, tragedie en verlangen.

Maar gedurende het stuk zijn de recepten meer dan wat het is. Ook zij vertellen een eigen verhaal. Simpele kookhandelingen krijgen een geheel nieuwe mening. Elk gerecht wordt een hoofdstuk in het verhaal, ieder ingrediënt een geluidseffect of een gedeelte van de setting. Mensen worden kruidnagels rollend in specerijen. Crackers krakende voetstappen in de sneeuw.

“Door poëtische teksten en gevoelige liedjes vertelt Iwan zijn verhaal terwijl hij echt aan het koken en uitserveren is. Zijn woorden, zijn eten en natuurlijk de heerlijke geuren maken zijn verhaal compleet.”

Deel op facebook

 

Huiskamervoorstelling:

Cooking for love is nu te boeken als huiskamer voorstelling;

  • Een unieke theatershow
  • Heerlijk eten
  • een Goodie bag (twv €10,-)

Allemaal voor 25 euro per persoon (met een minimale afname van 20 personen).

huiskamer-iwan

Boek deze voorstelling!

Wilt u deze of andere theatervoorstellingen boeken neem dan contact met ons op : info@iwandam.nl

Cooking for love trailer

“Het heeft me echt geraakt. Waanzinnig goed geschreven!”
Tineke Toet, Kinderboekenschrijfster
“Iwan Dam has hit on a winning combination”
The Stage Newspaper
“It is a slick and witty show, that taps into the modern obsession with everything food.”
Expats.cz
“You’ll have to watch and taste his show.”
Herald Scotland
“Je had me al bij je eerste zin.”
Lonneke Dapiran, Theatermaakster

Credits

Coaching van het koken Andrew Young
Regie Bart Feikens
Techniek Kees Veldhoven
Ondersteuning Toos Booij

cookbookKookboek bestellen

Natuurlijk kan een kookboek niet ontbreken bij een voorstelling die zo om koken draait. Alle gerechten van de voorstelling zijn gebundeld in een kookboek dat bij ons te bestellen is voor €5,– inc verzend kosten. Stuur een email met je verzoek met het contactformulier.

cooking-pics-row