IWan kookt

Verschillende vormen van koken en theater

wat staat er op tafel

Culinaire Dagvoorzitter

Iwan kookt over als dagvoorzitter is anders dan een gewone dagvoorzitter. De voorzitter kookt gedurende de dag. Dat wil b.v. zeggen dat een spreker niet langer het woord mag dan de bereidingstijd van een gerecht. (anders verbrand er iets). Mensen helpen mee koken. Gesprekken tijdens het bereiden (snijden, boenen e.d.) zorgen voor een informele sfeer. Kortom een speelse manier van omgaan met de tijd en gasten en een eindgerecht als bindende factor.

Theatraal Wijnproeverij

Teestig is een wijnproeverij gegeven door twee acteurs. Hierbij komt alles bij elkaar. Humor, smaak, informatie, kunst, muziek. Een beleving wat leidt tot een van de leukste ontmoetingen.

voorstellingen

In de loop der jaren heeft Iwan Dam verschillende vormen van theater gemaakt waarbij koken en ingrediënten worden gemixt met theater.

Camping kookboek

Op vakantie eten is vaak het allerlekkerst, zelfs tijdens het kamperen. Kan dat? Jazeker! In een kookboek legt Iwan uit en geeft hij tips over hoe je tijdens het kamperen net zo lekker kunt eten als in een restaurant.

Catering

Iwan verzorgt eten bij mensen thuis. Dit kan samen met een voorstelling, maar soms ook alleen de gerechten, afhankelijk van de wensen.

Heb jij een idee of vragen?

Stel je hebt een vraag, voorstel, of je wilt mijn mening weten. Bel me op, en we gaan een kop koffie (of iets anders) drinken. Zo kunnen we samen goed uitzoeken hoe jij je plannen verder kunt uitwerken en wat ik daar eventueel voor jou kan doen.

Contact