IWan kookt

Verschillende vormen van koken en theater

wat staat er op tafel

Culinaire Dagvoorzitter

Iwan kookt over als dagvoorzitter is anders dan een gewone dagvoorzitter. De voorzitter kookt gedurende de dag. Dat wil b.v. zeggen dat een spreker niet langer het woord mag dan de bereidingstijd van een gerecht. (anders verbrand er iets). Mensen helpen mee koken. Gesprekken tijdens het bereiden (snijden, boenen e.d.) zorgen voor een informele sfeer. Kortom een speelse manier van omgaan met de tijd en gasten en een eindgerecht als bindende factor.

Theatraal Wijnproeverij

Teestig is een wijnproeverij gegeven door twee acteurs. Hierbij komt alles bij elkaar. Humor, smaak, informatie, kunst, muziek. Een beleving wat leidt tot een van de leukste ontmoetingen.

voorstellingen

In de loop van jaren heeft Iwan verschillende vormen van theater gemaakt waar koken (ingrediënten) gemixt worden met theater

Camping kookboek

Op vakantie eet ik misschien wel het allerlekkerst. En dat terwijl ik aan het kamperen ben. KAN DAT? Jazeker. In een kookboek leg ik uit en geef ik tips hoe jij tijdens het kamperen net zo lekker kunt eten als in een restaurant.

Catering

Ik verzorg eten bij mensen thuis. Dat kan samen met een voorstelling, maar soms in overleg ook alleen de gerechten.

Heb jij een idee of vragen?

Stel je hebt een vraag, voorstel of je wilt mijn mening weten. Bel me op en we gaan een kop koffie (o.i.d.) drinken. Dan kunnen we goed uitzoeken hoe jij je plannen verder kunt uitwerken. En wat ik daar eventueel voor jou kan doen

Contact