Iwan weet de sprekers, de zaal en inhoud te verbinden tot één geheel. Eventueel gecombineerd met een Impro-scene, lied of kookshow
Iwan is een gelauwerd acteur voor rollenspel, bedrijfsfilms, regietheater. Spelleider, moderator, presentator van een bijeenkomst.
In een lezing verteld en inspireert Iwan over de mogelijkheden van vernieuwingen. Met als leidraad de culinaire ontwikkeling.
Geen theorie gewoon aan de slag! Iwan vertelt niet alleen waar je bij presenteren aan moet denken en wat de valkuilen zijn. Maar geeft je handvatten HOE je dat voor elkaar krijgt.
Twee acteurs houden een spiegel voor over wat er beter kan op je werk. Een interactieve voorstelling over eigenaarschap.
Waar ging het nou over vandaag? Niets is leuker en beter te onthouden dan een teruggespeelde scene. Altijd spot on!
De rol van dagvoorzitter kan op verschillende manier worden ingevuld.
Niets werkt zo goed voor verbinding en inhoud als theater. Live gespeelde scenes zorgen voor iets onvergetelijks.
Zonder belerend te zijn houden we op een plezierige manier een spiegel voor met zaken die net besproken zijn of juist aan de orde moet komen. Denk aan:
Een theaterworkshop of training geeft een inzicht hoe een groep functioneert.
Daarbij is het een leuke manier om elkaar te leren kennen.
De horeca als metafoor. Twee acteur vertellen (al spelend) over de ins en outs van een restaurant. Daarbij vinden ze vooral dat het anders moet.
En dat koppelen ze steeds terug aan het publiek, Hoe is dat bij jullie op de werkvloer.
met dolkomische herkenbare scenes en rare types wordt er een groot appel gedaan om mee te denken. We sturen aan op eigen veranwoordelijkhie en eigenaarschap.
Creativiteit. De sleutel tot succes.
We worden overspoeld met nieuwe technieken, nieuwe inzichten, uitvindingen etc.
Vaak opgedrongen door werkgever, wetgeving of sociale druk. De wereld veranderd en wij moeten mee veranderen.
In al deze nieuwe ontwikkelingen liggen ook vele nieuwe kansen. Overal in onze samenleving.
Met al deze ontwikkelingen is er een parallel te trekken met de veranderingen in de culinaire wereld. De moleculaire koken. Of liever het nieuwe koken. De moderne versie van de Nouvelle cuisine.
Want:
Waarom is Noma in Kopenhagen in één uur al voor de rest van het jaar uitverkoct. Wereldwijd.
Wat is de meerwaarde van nieuwe gerechten verzinnen met nieuwe technieken.
Waarom en hoe heeft creativiteit van alle grote restaurants een succes gemaakt.
En inspirerende (en wellicht geurende) lezing. Want we hebben allemaal te maken met verandering. Bekijk het een keer van de andere kant.
Nog meer informatie over Iwan en koken is te vinden op
Iwankooktover.nl en op de bladzijde koken