- PROFESSIONEEL -

Messenslijper AmsterDAM

Je hebt je mannetje gevonden om je messen professioneel te slijpen

tweede mes nu gratis geslepen

Waarom moet ik mijn mes eigenlijk slijpen?

Veel mensen zeggen dat ze altijd hun messen scherp maken met een aanzetstaal. Maar wist je dat een aanzetstaal eigenlijk iets anders doet dan slijpen? In dit filmpje leggen we uit wat een aanzetstaal precies doet en waarom het belangrijk is om het onderscheid te kennen tussen aanzetten en slijpen.

Wat kun je allemaal laten slijpen

Menig Michelinkok slijpt zo de messen

Ontmoet de slijper

Hoi, ik ben Iwan, een gepassioneerde foodie en thuiskok. Ik merkte dat het lastig is om je messen goed te slijpen in Amsterdam. Hoewel er wat mogelijkheden zijn, was ik nooit echt tevreden over het resultaat – mijn messen waren niet vlijmscherp genoeg.

Ik heb zelf geprobeerd om mijn messen met een wetsteen te slijpen, maar dat kostte veel tijd en ik merkte dat ik vaak te veel materiaal van het mes wegsleepte. Hierdoor was het snijblad niet gelijkmatig scherp en dat was frustrerend.

Dus besloot ik het heft in eigen handen te nemen en investeerde ik in een professionele slijpmachine om in eerste instantie mijn eigen messen te kunnen slijpen. Maar al snel besefte ik dat ik anderen ook kon helpen om hun messen weer super scherp te maken, zodat ze met plezier en precisie kunnen koken. En zo is mijn passie voor het slijpen van messen ontstaan!

Meningen van andere klanten

5/5

Ik had niet verwacht dat de messen zou scherp konden zijn. 
 

Bridget Leibnyc
5/5

Wat is het toch heerlijk om weer makkelijker te snijden. Ze zijn scherper als toen ik ze net nieuw had.

Michael Kroks
5/5
I’m in love with the instructors!! Truly can’t believe I was able to learn from these incredible chefs at such a good price.
Zoe Millish
© 2024 TastyStudios. All rights reserved.