Voor iedereen die wel eens verliefd is geweest

Op reis komt Iwan Milou tegen en hij is meteen verliefd.

Ze raken al snel met elkaar in gesprek maar wat vindt zij nou echt van hem? Terwijl Iwan (met hulp van kinderen in de zaal) live op het toneel mooie gerechten klaarmaakt, vertelt hij hun meeslepende liefdesgeschiedenis.

Gang na gang, ontmoeting na ontmoeting.  De geur en ingrediënten creëren een wereld van romantiek, tragiek en verlangen.Van de Oranje voetbalkoorts tot vlinders in je buik in de sneeuw. Maar zal Iwan Milou weten te overtuigen met zijn kookkunsten?

Over de kook trailer

Een geurend liefdesverhaal van een vrolijke kok

Koken
Iwan mag niet meer koken van zijn vriendin. Hij moet kiezen. Of koken of liefde. Wat zou jij doen?

En dat koken daar houdt hij zo van. Als hij niet meer zou kunnen koken dan zou hij net zo goed niet hoeven te bestaan. Althans dat zegt hij zelf. En hij kan het ook best goed.

Volgens Iwan kan hij zo goed koken dat als hij iets gemaakt heeft en je proeft het… dan wil je nooit meer bij hem weg.

Het begin
Meisjes
Jongens
Verliefd

Opgestuurde woordgrappen:

Het ruimtepak van Andre Kuipers is gescheurd. Het is helemaal naar de maan…
Ed Boeke, Pianist met taalgevoel
Daar gaat een schipper die in een sneltrein vaart

Het Menu

In de voorstelling is eten en vooral koken heel belangrijk.  Maar niet alleen in de voorstelling.  Ook in het gewone leven. Niet voor niets is het op een feestje altijd het gezelligst in de keuken. En als mensen samen aan het eten zijn ontstaan er de beste gesprekken.

cookbookKookboek bestellen

Om de geuren van deze voorstelling nog een keer naar boven te halen (we willen eigenlijk zorgen dat je de voorstelling niet vergeet) hebben we een kookboekje gemaakt met alle recepten uit de voorstelling. Deze kun je na de voorstelling kopen. Samen met een kruiden pakket. Mocht je het naderhand nog willen stuur dan een email met je verzoek via het contactformulier.

vork-mes-iconRecepten

Iwan-Dam-banner-rond