Improvisatietheater

Johnny-hoogovens

Johnny Hoogovens

Johnny Hoogovens is een spetterende muzikale improvisatieact verzorgd door een spreekstalmeester, een professionele zanger en  muzikant. Alles draait om de fictieve figuur ‘Johnny Hoogovens’, die nog één keer voor zijn publiek zal optreden. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van Johnny Hoogovens en mag favoriete Nederlandstalige nummers roepen die hun held Johnny speciaal voor hen nog één maal ten gehore zal brengen.

De mega-leuke-kookshow

Een improvisatie voorstelling op basis van ingrediënten en informatie van het (vaak jonge) publiek. Van een tafel vol met eetbare producten mogen de toeschouwers er 5 kiezen.
Terwijl Iwan een doorlopend verhaal verteld moet hij deze producten gebruiken om iets te koken.  Een stoompan wordt een super auto, een kruidkoek een enge spin.

De voorstelling: om op te eten

 

actic-box

Actic Improvisatietheater

Een volledig geïmproviseerde voorstelling die op ludieke en luchtige wijze de dag of bijeenkomst inhoudelijk samenvat. Op basis van suggesties uit het publiek, en ondersteund door een pianist, ontstaat er een muzikale, grappige en volledig geïmproviseerde voorstelling. Door inhoudelijke informatie in een gesprek vooraf, of eventueel door eerder op de dag mee te luisteren tijdens de bijeenkomst, kan worden ingespeeld op zaken die aan de orde zijn gekomen en een humoristische en relativerende invalshoek gegeven worden.

improef

Im-proef

Gekozen ingrediënten in het thema van de bijeenkomst zijn de bases van geïmproviseerde scènes. Zo zetten spelers personages neer in functies van de werkvloer, zorgen hiërarchische verhoudingen, organisatiestructuur en beleid voor herkenbare situaties en  dilemma’s. Maar dat resulteert ook  in een gerecht. De voorstelling heeft een humoristisch en muzikaal karakter waar ruimte is voor gevoelige zaken.

meer-over-iwan-separator

 

Een nieuwe online commercial van Caiway

 

Ik word oud

Hier een filmpje gemaakt voor een nieuw boek van Charles Groenhuizen.

Het was erg leuk […]