Iwan’s theatervoorstellingen

Straattheater voorstelling 

Burning Raspberries

Burning Raspberries is een originele vorm van straattheater dat gebruikt maakt van koken, zingen en acteren. Potten en pannen, vuur en voedsel worden
gebruikt om eten te maken. Ongebruikelijke kookmaterialen zoals strijkbout en tennisracket creëren fantastische beelden en sferen. Mensen worden peperkorrels die op exotische bergen van gemalen kruiden belanden. Het flamberen van een paprika wordt een brandend hart. Het verpulveren van een cracker is een voetstap in pasgevallen sneeuw,
Iwan is een alchemist die zang, eten en heerlijke geuren verbind om het publiek mee te nemen in een verhaal over strijd, verlies en liefde. 4D theater of zoals de Engelsen zouden zeggen; Smell-O-Vision.

Klik hier voor een krantenartikel over Burning Rarpberries op het KRANK festival

Voor meer informatie ga naar deze  pagina.

Voorstelling in het theater

Buurman en Buurman worden beroemd

Wie droomt er niet van om beroemd te zijn? Buurman & Buurman lijkt het fantastisch. Mensen herkennen je op straat. Je mag handtekeningen uitdelen. Iedereen wil met je op de foto. Wat wil je nog meer! De Buurmannen gaan er alles aan doen om beroemd te worden en gebruiken hiervoor al hun klustalent. Want om een beroemde voetballer te worden, moet je wel zorgen voor een mooie tribune en wat is een beroemde goochelaar zonder magische trucs? Buurman en Buurman knutselen en timmeren er gretig op los. Totdat blijkt dat je met muziek het allerberoemdst wordt. En dan wordt het echt leuk, want Buur en Buur gaan optreden!

Voor meer informatie ga naar de website

Masterchef klein

Masterchef

een culinaire theatervoorstelling

Een unieke samensmelting van koken en theater. Laat al je zintuigen beroeren. Het drama achter het gerecht. Er is nog één kans. Een kandidaat staat voor de jury. Dit is de eliminatieronde. ‘Maak het persoonlijk’ roept een van de juryleden.  ‘Kook wie je bent! We willen jouw verhaal zien, proeven, ruiken en horen. De klok tikt. Tijd is niet je vriend maar de vijand.’

Wat als je relatie in het slob is geraakt. En opeens staat er iemand voor je, die je weet laat voelen dat je leeft. Wat doe je? Ga je mee?

 

Theatershows voor kinderen

over-de-kook

Over de kook

Over de kook is een kindervoorstelling waarbij gekookt wordt. Een geurend liefdesverhaal van een vrolijke kok. Kok Iwan komt op vakantie Milou tegen en is meteen verliefd. Ze raken met elkaar in gesprek maar wat vindt zij nou van hem? Iwan vertelt hun liefdesverhaal en intussen maakt hij live op het toneel allerlei lekkere en bijzondere hapjes klaar. De geur en ingrediënten creëren een wereld van romantiek, tragiek en verlangen. Van de Oranje voetbalkoorts tot vlinders in je buik in de sneeuw.

Voor meer informatie ga naar de Over de kook website.

fork-vegetable

De mega leuke kookshow

Een improvisatie voorstelling op basis van ingrediënten en informatie van het (vaak jonge) publiek. Van een tafel vol met eetbare producten kiezer de toeschouwers er 5. Terwijl Iwan een doorlopend verhaal verteld moet hij deze producten gebruiken om iets te koken. Een stoompan wordt een superauto, een kruidkoek een enge spin. De voorstelling: om op te eten!

Voor meer informatie ga naar de De maga-leuke-kookshow.